Chord - Tatu Didi Kempot

Didi Kempot merupakan seorang penyanyi dan penulis lagu campursari dari Surakarta, Jawa Tengah.

Chord gitar Tatu - Didi Kempot




[Intro] C Cmaj7 F G
C
Senajan kowe ngilang
Cmaj7
Ra biso tak sawang
F
Nanging ning ati tansah kelingan
G
Manise janji janjimu kuwi
C Dm G
Ngelarani ati

[*]
C
Senajan aku loro
C
Ning isih kuat nyonggo
F
Tatu sing ono ndodo
G
Perih rasane yen eling kowe
C
Angel tambane
[Interlude] Dm G C Am
Dm G C
[Reff]
F
Opo aku salah yen aku crito
C
Opo anane
Dm
Wong sing ning sandingmu
G C
Ben melu krungu piye tenane
F
Opo aku salah yen aku kondo
C
Opo anane
Dm G
Ceritane tresno naliko mbiyen
C
Aku lan kowe
[Song] C C F F
G G C Dm G

[Kembali ke *]

[Interlude] Dm G C Am
Dm G C

[Kembali ke reff]

Dm
Wong sing ning sandingmu
G C
Ben melu krungu sing tak rasakke
Reaksi:

0 komentar:

Post a Comment