Lirik dan chord - banyu moto

Lirik dan chord - banyu moto


Intro;C F C F 2x


C F C
Tembang iki tak gawe
Dm G
mung kanggo kowe sing paling tak tenani
C
nganti saiki
C F Dm
Tumetese banyu moto iki sing dadi saksi
G C
sumpah lan janji sehidup semati

Reff;
F
Sampai kapan kan kau buktikan
G C
Tresno tulus yo mung kanggo awakku
F
sampai mati kan ku pastikan
Dm G C
Mergo mung kowe sing tak tresnani tekaning mati
C F G
Cahyo lintang ing wengi nggawe ayeme ati
F G
Tambah ndedowo roso kangen mring sliramu
C
Tresnaku

Musik; F G Em Am Dm G C

C F Dm
Tumetese banyu moto iki sing dadi saksi
G C
sumpah lan janji sehidup semati
Reff;
C7 F
Sampai kapan kan kau buktikan
G C
Tresno tulus yo mung kanggo awakku
C7 F
sampai mati kan ku pastikan
Dm G C
mergo mung kowe sing tak tresnani tekaning mati 2x
C F G
Cahyo lintang ing wengi nggawe ayeme ati
F G
Tambah ndedowo roso kangen mring sliramu
C
Tresnaku
Reaksi:

0 komentar:

Post a Comment